Doe mee!


Utrecht is een prachtige provincie. Maar wij vinden dat ze nog veel mooier kan worden, voor dieren, groen en mensen. Om dat te bereiken zijn we hard aan het werk met onze ambitie om de Partij voor de Dieren in Utrecht een steeds grotere rol te laten spelen.

De Partij voor de Dieren in de provincie Utrecht is ambitieus en maakt een groei door. Het afdelingsbestuur, de lokale werkgroepen en de politieke fracties in de provincie zijn hard en enthousiast aan het werk om zichtbaar, bekend en benaderbaar te zijn. Maar liefst vijf werkgroepen zijn zeer actief in Amersfoort, Utrechtse Heuvelrug, Utrecht, Woerden en Zeist.

Het afdelingsbestuur en de werkgroepen houden zich bezig met het werven en binden van leden, het vergroten van de bekendheid van de Partij voor de Dieren en het organiseren van verkiezingscampagnes. Allemaal voor dat ene doel: Save the planet! (en begin in Utrecht).

Politiek actief
In de provincie Utrecht zijn we actief met vier fracties. In de gemeenteraad Utrecht hebben we twee zetels, in de Provinciale Staten Utrecht ook twee zetels, in Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden zitten drie volksvertegenwoordigers en waterschap Rivierenland heeft twee 2 bestuurders van de Partij voor de Dieren.

Maak werk van je idealen
In de Provincie Utrecht zijn we altijd op zoek naar gedreven mensen, die zich willen inzetten voor dierenwelzijn, natuur en milieu. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door mee te helpen bij flyeracties en tijdens verkiezingscampagnes, door het schrijven van brieven naar gemeentes en organisaties, of door het organiseren van lezingen, filmavonden of workshops. Daarnaast ondersteunen de actieve leden de fracties in de provincie.
Er is enorm veel te doen en voor iedereen is er wel een taak die past bij je interesses, talenten en beschikbare tijd.

Wil je kennismaken, zelf actief worden of ben je op zoek naar meer informatie over de afdeling Utrecht van de Partij voor de Dieren? Mail dan naar onderstaand adres en we nemen zo snel mogelijk contact met je op: utrecht@partijvoordedieren.nl
Je kunt natuurlijk ook alvast een kijkje nemen op onze Facebook of Instagram-pagina’s

Pink! Midden Nederland
Ben je tussen de 14 en 28 jaar en wil je je graag inzetten voor dieren, natuur en milieu? Neem dan eens een kijkje bij Pink! de jongerenorganisatie van de Partij voor de Dieren: Pink! Midden-Nederland.

Doe mee!
We komen je graag tegen bij een van onze activiteiten!

Groeten van het afdelingsbestuur,

Michiel Knol – voorzitter
Merel Hendriks – secretaris
Alejandra Peña – penningmeester
Olivia Butterman – algemeen bestuurslid
Bart Killestijn – algemeen bestuurslid
Kevin Vroomen – algemeen bestuurslid