Doe mee!


Utrecht is een prachtige provincie. Maar wij vinden dat ze nog veel mooier kan worden, voor dieren, groen en mensen. Om dat te bereiken zijn we hard aan het werk met onze ambitie om de Partij voor de Dieren in Utrecht een steeds grotere rol te laten spelen.

Nu al zijn we actief met drie fracties, een afdelingsbestuur en vijf actieve werkgroepen in Amersfoort, Utrechtse Heuvelrug, Utrecht, Woerden en Zeist. In de gemeenteraad Utrecht hebben we twee zetels, in de Provinciale Staten Utrecht twee zetels en in Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden zitten drie volksvertegenwoordigers namens de Partij voor de Dieren.

Het bestuur en werkgroepen houden zich bezig met het werven en binden van leden, het vergroten van de bekendheid van de Partij voor de Dieren en het organiseren van verkiezingscampagnes. Allemaal voor dat ene doel: Save the planet! (en begin in Utrecht).

De Partij voor de Dieren in de provincie Utrecht is ambitieus en maakt een groei door. En om dat te bereiken zijn we hard en enthousiast aan het werk.

Daarom zijn we altijd op zoek naar gedreven mensen, die zich willen inzetten voor dierenwelzijn, natuur en milieu. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door mee te helpen bij flyeracties en tijdens verkiezingscampagnes, door het schrijven van brieven naar gemeentes en organisaties, of door het organiseren van lezingen, filmavonden of workshops.

Wil je kennismaken, zelf actief worden of ben je op zoek naar meer informatie over de afdeling Utrecht van de Partij voor de Dieren? Mail dan naar onderstaand adres en we nemen zo snel mogelijk contact met je op: utrecht@partijvoordedieren.nl
Je kunt natuurlijk ook alvast een kijkje nemen op onze Facebook of Instagram-pagina’s

Ben je tussen de 14 en 28 jaar en wil je je graag inzetten voor dieren, natuur en milieu? Neem dan eens een kijkje bij Pink! de jongerenorganisatie van de Partij voor de Dieren: Pink! Midden-Nederland.

We komen je graag tegen bij een van onze activiteiten!

Doe mee!

Groeten van het afdelingsbestuur:

Michiel Knol – voorzitter

Olivia Butterman – secretaris

Alejandra Peña – penningmeester

Bart Killestijn – algemeen bestuurslid

Merel Hendriks – aspirant bestuurslid

Kevin Vroomen – aspirant bestuurslid