Agenda


 • Leesclub Utrecht

  Leesclub afdeling Utrecht

  Iedere laatste vrijdag van de maand komt de leesclub samen om een boek te bespreken. Deze maand bespreken we: "Je zult maar met iedereen ruzie hebben: observaties over Europa" door Caroline de Gruyter.

  De leesclub is voor leden en de toegang is op basis van donaties. Meld je aan via leesclubpvddutrecht@gmail.com als je aanwezig wil zijn en blijf op de hoogte van onze bijeenkomsten.

  30 september , 19:30 - 21:30
  Locatie volgt
 • Werkgroepoverleg werkgroep Utrecht

  Werkgroep Utrecht

  Ben je lid van de Partij voor de Dieren en overweeg je om actief te worden binnen de partij? Dan ben je van harte welkom om een keer te komen kijken bij een werkgroepoverleg!

  Werkgroep Utrecht van de Partij voor de Dieren bestaat uit een groep enthousiaste mensen met verschillende achtergronden en leeftijden. Met de werkgroep organiseren we allerlei activiteiten om de idealen van de Partij voor de Dieren uit te dragen, om mensen te inspireren tot een duurzame levensstijl en om de bekendheid van de Partij voor de Dieren en haar standpunten verder te vergroten. Dit werkgroepoverleg gaan we het over de campagne voor de komende Tweede Kamerverkiezingen hebben.

  Lijkt het je leuk om daarbij te zijn? Stuur een mailtje naar Esther, werkgroepcoördinator Werkgroep Utrecht, via utrechtstad@partijvoordedieren.nl

  3 oktober , 19:30 - 21:00
  Utrecht (neem contact op met utrechtstad@partijvoordedieren.nl)
 • Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden nodigt je uit

  Fractie HDSR

  Sinds de waterschapsverkiezingen afgelopen maart zitten we met maar liefst vier zetels én één commissielid in Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden (HDSR); hét waterschap van de regio Utrecht. We maken deel uit van de coalitie waarbij Willem van der Steeg namens de Partij voor de Dieren in het college zit.

  Het is niet altijd voor iedereen duidelijk wat het waterschap is en doet. We nodigen je daarom van harte uit op dinsdag 3 oktober, om 19.30 uur op het stadhuis Utrecht. Tijdens deze avond nemen we je mee in de laatste ontwikkelingen binnen het waterschap en leggen we uit hoe het is om onderdeel te zijn van de coalitie.

  Kom je? Hartstikke leuk! Laat het ons wel even weten, dan houden we rekening met je.

  3 oktober , 19:30
  Stadhuis Utrecht
 • Zwerfafval opruimten in Amerongen

  Werkgroep Utrechtse Heuvelrug

  De eerste zaterdag van oktober gaan we zwerfafval opruimen en deze keer in Amerongen! Zaterdag 7 oktober verzamelen we om 14.00 uur bij het parkeerterrein van JUMBO, Koenestraat 36, 3958 XH Amerongen.

  Kom je ook en ga je mee de omgeving een stukje schoner maken? Meld je uiterlijk vrijdag 6 oktober aan, dan nemen wij voldoende afvalgrijpers, tassen en handschoenen mee voor iedereen.

  https://utrechtseheuvelrug.par...

  7 oktober , 14:00 - 16:00
  JUMBO, Koenestraat 36, 3958 XH Amerongen
 • Plan B Café Amersfoort - Boek­be­spreking Onder de Beesten

  Werkgroep Amersfoort

  Roel Binnendijk (criminoloog en schrijver) en Jeroen Siebelink gingen drie jaar lang undercover aan de slag in de bio-industrie om met eigen ogen te zien hoe het er daar aan toe gaat. Met beelden en verhalen nemen zij ons mee in een wereld die zo lang gesloten is gebleven. Aanstaande 8 oktober is Roel onze gast in het Plan B Café.

  Leden én niet-leden van de Partij voor de Dieren, iedereen is welkom om zich een beeld te vormen over de intensieve veehouderij, en de verstrekkende gevolgen ervan. Er is veel gelegenheid om vragen te stellen, zo hopen we er een actieve bijeenkomst van te maken.

  Aanmelden via: https://utrecht.partijvoordedi...

  8 oktober , 13:30 - 17:00
  Parkhuis Randenbroek, Heiligenbergerweg 151, 3816 AJ Amersfoort
 • Politiek Café Henschotermeer

  Werkgroep Utrechtse Heuvelrug

  Op woensdag 18 oktober 2023 houden wij weer een politiek café in De Cultuurhoek in Driebergen. https://www.cultuurhoek.nl/ Wij maken ons sterk voor het behoud van het natuurlijke karakter van het Henschotermeer. Voel jij je ook betrokken bij deze prachtige parel in onze provincie? Meld je dan nu aan voor deze avond over het Henschotermeer.

  https://utrechtseheuvelrug.partijvoordedieren.nl/aanmelden-politiek-cafe-henschotermeer

  18 oktober
  café in De Cultuurhoek in Driebergen
 • Leesclub Utrecht

  Leesclub afdeling Utrecht

  tekst: Iedere laatste vrijdag van de maand komt de leesclub samen om een boek te bespreken. Deze maand bespreken we: "Anti-nihilisme: Engagement in de 21e eeuw" door Arthur & Jarmo Berkhout.

  De leesclub is voor leden en de toegang is op basis van donaties. Meld je aan via leesclubpvddutrecht@gmail.com als je aanwezig wil zijn en blijf op de hoogte van onze bijeenkomsten.

  27 oktober , 19:30 - 21:30
  Locatie volgt
 • Werkgroepbijeenkomst Utrechtse Heuvelrug

  Werkgroep Utrechtse Heuvelrug

  Woensdag 1 november 2023 komt de werkgroep van Utrechtse Heuvelrug weer bij elkaar. De werkgroep zoekt enthousiaste mensen die willen meehelpen de partij te doen groeien. We doen dat door activiteiten en acties te organiseren en uit te voeren.

  Ben je lid van de Partij voor de Dieren en denk je erover na om actief te worden dan ben je van harte welkom om te komen kijken of het iets voor je is. Laat het ons weten en stuur uiterlijk 31 oktober een mail naar: utrechtseheuvelrug@partijvoordedieren.nl o.v.v. Werkgroep bijeenkomst.

  Vermeld daarin a.j.b. ook je mobiele nummer.

  1 november
  Doorn
 • Zwerfafval opruimen in Driebergen

  Werkgroep Utrechtse Heuvelrug

  De eerste zaterdag van november gaan we zwerfafval opruimen in Driebergen! Waar we zaterdag 4 november verzamelen, publiceren we later.

  Kom je ook en ga je mee de omgeving een stukje schoner maken? Meld je dan uiterlijk vrijdag 3 november aan, dan nemen wij voldoende afvalgrijpers, tassen en handschoenen mee voor iedereen.


  https://utrechtseheuvelrug.par...

  4 november , 14:00 - 16:00
  Driebergen
 • Plan B Café Soest

  Werkgroep Soest en Soesterberg

  In aanloop naar de verkiezingen organiseert de werkgroep PvdD Soest en Soesterberg weer een Plan B Cafė.Op zaterdag 11 november kan je onder het genot van een drankje en plantaardig hapje weer genieten van een mooie film of documentaire.

  Volg ons op onze sociale kanalen voor meer informatie en details.

  11 november
  Artishock Soest
 • Politiek Café Tweede Kamerverkiezingen

  Werkgroep Utrechtse Heuvelrug

  Woensdag 15 november 2023 organiseert de Partij voor de Dieren een PvdD Café dat in het teken staat van de verkiezingen. Het is dan nog maar een week voordat Nederland naar de stembus gaat en het beloven buitengewoon spannende verkiezingen te worden. Tijdens het PvdD Café bespreken we ons verkiezingsprogramma 'Een wereld te herwinnen'.

  Je hoeft geen lid van de partij te zijn. Iedereen is deze avond van harte welkom! Zet alvast de datum in je agenda of meld je nu meteen aan.


  https://utrechtseheuvelrug.par...

  15 november , 19:30 - 22:00
  De Cultuurhoek, Engweg 14, 3972 JH Driebergen-Rijsenburg
 • Leesclub Utrecht

  Leesclub afdeling Utrecht

  Iedere laatste vrijdag van de maand komt de leesclub samen om een boek te bespreken. Deze maand bespreken we: "Regenesis: Feeding the World without Devouring the Planet" door George Monbiot.

  De leesclub is voor leden en de toegang is op basis van donaties. Meld je aan via leesclubpvddutrecht@gmail.com als je aanwezig wil zijn en blijf op de hoogte van onze bijeenkomsten.

  24 november , 19:30 - 21:30
  Locatie volgt