Uitno­diging leden­uitje naar de Ezelsociëteit!!


17 mei 2008

Partij voor de Dieren nodigt u uit!

-- inmiddels is het maximum aantal aanmeldingen al bereikt. --


Op zaterdag 14 juni 2008 organiseert de Utrechtse werkgroep van de Partij voor de Dieren een uitje voor haar leden. We gaan langs bij Stichting De Ezelsociëteit in Zeist. Deze geweldige groep mensen zetten zich al vele jaren in voor de opvang van bejaarde, gehandicapte en verwaarloosde ezels. Door de jaren heen zijn ze ook het kenniscentrum in Nederland geworden over ezels.


Het programma voor het uitje bestaat uit een rondleiding op de Ezelsociëteit met uitleg van de werkzaamheden, waaronder de verzorging, de gezondheid en de achtergronden van de ezels die op de opvang verblijven. Aansluitend zal er een wandeling door het bos worden gemaakt. Met deze wandeling wordt een speciale uitzondering gemaakt voor ons, want hierbij zullen wij vergezeld worden door 5 ezels die graag een wandeling met ons willen maken. Na de wandeling is er een kleine biologische en vegetarische lunch. Hiermee willen wij onze leden graag een leuke en informatieve middag aanbieden, ook om elkaar weer eens te zien en bij te praten. Het begint om 11 uur en zal duren tot ongeveer 14 uur.


Omdat er beperkte capaciteit is kunnen er maximaal 40 mensen mee. De bestuursleden zullen ook aanwezig zijn. Er zijn momenteel al een aantal aanmeldingen, het is daarom belangrijk dat u zich voor 30 mei 2008 opgeeft. Dit kan door middel van een e-mail aan: utrecht@partijvoordedieren.nl onder vermelding van: ledenuitje Ezelsociëteit. Let op: bij meer inschrijvingen geldt de volgorde van aanmelding!
Na aanmelding krijgt u minimaal 1 week voor het ledenuitje nadere informatie, o.a. een routebeschrijving. Wij hopen dat u samen met ons op 14 juni 2008 kennis wilt maken met deze bijzondere stichting en met de andere leden van de Partij voor de Dieren.

www.ezelsocieteit.nl/