Diner en Meat the Truth


23 december 2009

Op zondag 24 januari 2010 organiseren de Partij voor de Dieren werkgroep Utrecht en Restaurant De Eetstee in Amersfoort de vertoning van de film Meat the Truth in combinatie met een heerlijk diner.

Meat the Truth, de klimaatfilm gepresenteerd door Marianne Thieme, heeft inmiddels verschillende onderscheidingen en prijzen in de wacht gesleept.
De spraakmakende documentaire, die aantoont dat de veehouderij één van de grootste veroorzakers is van klimaatverandering, is inmiddels in vele landen over de gehele wereld vertoond, waaronder op de klimaattop in Kopenhagen.
De film bestaat inmiddels in 8 verschillende talen en er wordt op dit moment gewerkt aan nog meer vertalingen.

De film wordt op deze middag ingeleid door Niko Koffeman, voorzitter van de Nicolaas G. Pierson Foundation (het wetenschappelijk bureau van de Partij voor de Dieren) en lid van de Eerste Kamer namens de Partij voor de Dieren. Hij zal aansluitend aan de film vragen uit het publiek beantwoorden.

Napraten over de film kan onder het genot van een heerlijk gezamenlijk 3 gangen diner. Dit diner zal bestaan uit een voorgerecht, hoofdgerecht en koffie of thee met bonbon toe en zal geheel biologisch en vegetarisch zijn.

Er is beperkt plaats dus meld je zo snel mogelijk maar in ieder geval voor 19 januari aan op onderstaand e-mailadres. Je ontvangt dan een bevestiging.
Er zijn ook enkele plaatsen beschikbaar voor mensen die alleen de film willen kijken.

Zondag 24 januari 2010
Restaurant De Eetstee
Zuidsingel 66
Amersfoort

Inloop: 16.30 uur
Start film met inleiding door Niko Koffeman: 17.00 uur

Prijs film & diner: 17,50 euro

Aanmelden: utrecht@partijvoordieren.nl
Vragen? 06-40260254

www.meatthetruth.nl

Gerelateerd nieuws

Partij voor de Dieren Utrecht lanceert Meldpunt Jachtincidenten

Utrecht, 15 december 2009 - De Partij voor de Dieren werkgroep Utrecht lanceert heden het ‘Meldpunt Jachtincidenten U...

Lees verder

Vos en ree hebben het niet koud genoeg

Sommige diersoorten nog steeds bejaagbaar ondanks kou Utrecht, 17 januari 2010 - In verband met de barre weersomstandigh...

Lees verder