Partij voor de Dieren Utrecht bij natuur­ma­ni­fes­tatie


20 februari 2011

Op zaterdag 19 februari organiseerden alle Utrechtse natuur- en mileuorganisaties (Natuur- en Milieufederatie Utrecht, Landschap Erfgoed Utrecht, Natuurmonumenten, IVN Consulentschap utrecht, Staatsbosbeheer en Het Utrechts landschap) een manifestatie hartekreet voor de natuur! Een duidelijk signaal naar de huidige regering dat er niet zo drastisch bezuinigd moet worden op natuur.

De maatregelen die deze regering neemt en nog wil nemen zorgen ervoor dat veel natuurgebieden in kwaliteit achteruit gaan, ook is er minder geld voor het beheer en dit zal uiteindelijk ten koste gaan van de biodiversiteit. Een slechte ontwikkeling voor de natuur, maar ook voor de mens.

De Partij voor de Dieren was met Lijsttrekker Willem van der Steeg en de nummer twee op de lijst voor de Provinciale Statenverkiezingen Hiltje Keller natuurlijk ook aanwezig. Ze deelden flyers uit en spraken met veel geinteresseerde bezoekers die zich terecht zorgen maken over de toekomst van de natuur in ons land en in onze provincie. De Partij voor de Dieren komt in Utrecht (en ook in de rest van Nederland) op voor dieren, natuur en mileu en onderstreept dat deze van levensbelang zijn voor ons eigen voortbestaan (schoon water, schone lucht, schone bodem en biodiversiteit). De maatregelen die deze regering neemt zullen voor een afbraak van de natuur in ons land zorgen en de Partij voor de Dieren wil er alles aan doen om dit te voorkomen. Stem daarom op 2 maart voor dieren, natuur en milieu! Stem Partij voor de Dieren!

Gerelateerd nieuws

Partij voor de Dieren: Utrechtse Heuvelrug verboden voor jagers!

Utrecht, 18 februari 2011 – Op 22 februari a.s. om 14:00 uur onthult Tweede Kamerlid Esther Ouwehand van de Partij vo...

Lees verder

Esther Ouwehand onthult protestbord jagers Heuvelrug

Onder grote belangstelling onthulde Tweede Kamerlid Esther Ouwehand van de Partij voor de Dieren vandaag een protestbord t...

Lees verder