Stand Partij voor de Dieren Utrecht op Onkruid­beurs


27 maart 2010

De Partij voor de Dieren zet zich in voor waarden die er toe doen:
schone lucht, schone aarde, schoon drinkwater en een respectvolle omgang met mens en dier. Duurzaamheid en mededogen zijn van levensbelang voor onze planeet.

Spreekt dit mensen aan die rondlopen op een beurs over alternatieve geneeswijzen, spirituele stromingen en het zoeken naar verdieping?
Zeker wel!

Op 21 maart stond de werkgroep van de Partij voor de Dieren, Utrecht met een stand op de Onkruidbeurs in Houten. Er bleken veel geïnteresseerde mensen rond te lopen. We hebben voorlichting kunnen geven, artikelen verkocht en zelfs een aantal leden geworven. Hopelijk hebben we ook stemmen gewonnen voor de verkiezingen op 9 juni a.s.. Kortom, voor ons een hele nuttige en positieve dag!

Leuk om nog te vermelden is dat de stand gesponsord werd door kringloopwinkel Wawollie in Goor (Twente). Dit is een stichting die met vrijwilligers werkt en projecten tegen dierenleed steunt. Wij zijn erg blij met hun steun en willen Wawollie bij deze hartelijk bedanken!

Gerelateerd nieuws

Geplande vestiging geitenhouderij pal op bebouwde kom

Gezondheidsrisico Overberg bij nieuwe uitbraak Q-koorts Utrecht, 17 februari 2010 - In Overberg worden momenteel stappen o...

Lees verder

Paasactie Partij voor de Dieren in Zeist en Utrecht geslaagd!

De Partij voor de Dieren Utrecht heeft zich op 3 april 2010 weer ingezet voor de kippen. Vrijwilligers deelden flyers...

Lees verder