Vacature frac­tie­vrij­wil­liger


7 december 2016

Met twee Statenleden, een commissielid en twee fractiemedewerkers vormt de Statenfractie van de Partij voor de Dieren Utrecht een team dat zich met bevlogenheid inzet voor een diervriendelijke en duurzame provincie.

Ter ondersteuning van ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige fractievrijwilliger. De werkzaamheden zullen onder mee bestaan uit:

  • Het bijhouden van uitnodigingen en agenda’s;
  • Het bijhouden van media aandacht;
  • Het bijhouden van onze politieke activiteiten;
  • Ons archief up-to-date houden;
  • Het bijwerken en bijhouden van onze website.

We zoeken iemand die de uitgangspunten en idealen van de Partij voor de Dieren onderschrijft. Daarbij is het fijn als je praktisch denkt, accuraat bent en duidelijke overzichten kunt opstellen in bijvoorbeeld Word of Excel. De werkzaamheden zullen ongeveer vier uur per week in beslag nemen, en uitgevoerd worden vanuit onze fractiekamer op het provinciehuis. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die in de provincie Utrecht woont en doorgaans op maandagen beschikbaar is.

Als je enthousiast bent, ontvangen we graag een motivatiebrief en een beknopt cv vóór 16 januari 2017. Deze kan je sturen naar partij.voor.de.dieren@provincie-utrecht.nl ter attentie van Lotte Koolhoven. Voor meer informatie kan je mailen naar hetzelfde adres, of contact met ons opnemen via 06-51571558.

Gerelateerd nieuws

Burgerinitiatief 'Stop de Hobbyjacht!' geldig verklaard

Maandag 31 oktober j.l. is het burgerinitiatief ‘Van Vogelvrij naar Kogelvrij, Stop de Hobbyjacht!’ geldig verklaard door de ...

Lees verder

Partij voor de Dieren wil mens-, dier- en milieuvriendelijk vuurwerkbeleid

Utrecht, 30 december 2016 - De Utrechtse Statenfractie van de Partij voor de Dieren heeft schriftelijke vragen gesteld over h...

Lees verder