Werkgroep Utrecht aanwezig op het Bevrij­dings­fes­tival


8 mei 2008

Afgelopen bevrijdingsdag stond de werkgroep Utrecht van de Partij voor de Dieren op het Bevrijdingsfestival in Park Transwijk in Utrecht. Ook dit jaar trok het festival weer veel bezoekers, namelijk ongeveer 40.000. Ook vanwege het prachtige weer en de mooie muziek natuurlijk was er een prima stemming op het festival!

bevrijdingsfestival1

Veel mensen kwamen ook een kijkje nemen bij onze kraam. We deelden onder andere de Koerant uit en maakten hierbij ook vaak een praatje met de mensen. De meeste mensen waren ook bereid om zich in de standpunten van onze partij te verdiepen. Ook waren er discussies met mensen die dachten dat ze het helemaal niet met ons eens waren. Maar als we dan even doorpraatten bleken er verrassend vaak toch punten te zijn waarop we elkaar konden vinden.

bevrijdingsfestival2

Heel veel mensen hebben ook meegedaan aan de quiz die we hadden gemaakt. De quiz ging over algemene zaken van de Partij voor de Dieren, maar ook over bijvoorbeeld de te benauwde huisvesting van legbatterijkippen. Als hoofdprijs was de Powerplus Radio te winnen. De winnaar is Jeroen Loog uit De Bilt geworden. Hij had maar liefst 7 van de 8 vragen goed! Kijk voor de goede antwoorden van de quiz bij ‘agenda’.

bevrijdingsfestival3

De volgende stand van de Utrechtse werkgroep van de Partij voor de dieren is op 7 juni 2008 op de 3e jaardag van Dierenhulp Zonder Grenzen op Sportpark “De Bokkeduinen”aan de Barchman Wuytierslaan 95 in Amersfoort. We hopen daar ook weer veel mensen te ontmoeten en met hen van gedachten te wisselen hoe we beter zorg kunnen dragen voor het welzijn van de dieren.