Werkgroep Utrecht kent twee nieuwe bestuurs­leden


24 april 2007

Het bestuur van de werkgroep Utrecht is uitgebreid met twee mensen; Andre Dijkshoorn en Rianne Kruizenga.

Andre houdt zich voortaan bezig met het relatiebeheer. Hij zal samen met PvdD-leden uit de provincie dierenwelzijn volgen op lokaal niveau. Dit verloopt via de media, gemeentelijke overlegstructuren en via een nieuw te vormen netwerk met andere dierenwelzijnorganisaties. Met de vergaarde kennis kan er dan politiek of publicitair worden gereageerd.

Rianne heeft de vrijwilligerscoördinatie tot zich genomen. Dat betekent dat ze de administratie bijhoudt van mensen die actief zijn of willen zijn voor de Utrechtse Partij voor de Dieren, wervingsacties organiseert en met vrijwilligers in contact blijft om iedereen bij de ontwikkelingen te betrekken.

Indien je interesse hebt om iets te betekenen voor de Partij voor de Dieren kun je contact opnemen met ons. Bijvoorbeeld door het bemannen van een stand, het plakken van posters, het verspreiden van folders tijdens campagnes of het volgen van politieke ontwikkelingen op lokaal niveau (bijvoorbeeld binnen jouw eigen gemeente).

Tijdens een vrijwilligersbijeenkomst op 30 mei vanaf 19.30 uur, hopen we je dan ook graag nader te ontmoeten. Let op verdere berichten over locatie en het programma!

Gerelateerd nieuws

Zorgen over dierenwelzijn gemeente Utrecht

De PvdD Utrecht heeft een brief geschreven aan het college van B&W van de stad Utrecht om haar zorgen uit te spreken over...

Lees verder

Terleurstelling over afschieten hangbuikzwijn

De Partij voor de Dieren in Utrecht betreurt de wijze waarop de politie en de gemeente Wijk Bij Duurstede heeft gehandeld in ...

Lees verder