Hiltje Keller


Frac­tie­voor­zitter en Statenlid

Hiltje Keller is sinds 2015 fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren in de Provinciale Staten van Utrecht. Ze doet de woordvoering in de commissies Ruimte, Groen & Water (RGW) en Bestuur, Economie & Middelen (BEM). Hiltje is daarnaast ook plaatsvervangend voorzitter van de Provinciale Staten van Utrecht (als eerste vrouw ooit in Utrecht en als eerste vertegenwoordiger namens de Partij voor de Dieren).

Hiltje zet zich met name in voor het welzijn van dieren en tegen de intensieve veehouderij en hobbyjacht. Daarnaast span ze zich er voor in dat de provincie Utrecht in 2030 klimaatneutraal is.

Hiltje is woonachtig in Driebergen en is naast haar werk als Statenlid teamleider Volwassenen MB bij Stichting Bartimeus.

hiltje.keller@provincie-utrecht.nl / 06-16496443 / @HiltjeKeller

Gerelateerd

Utrecht wil einde aan jacht op haas en konijn

De jacht op de haas en het konijn moet zo snel mogelijk stoppen en de soorten moeten van de nationale wildlijst afgehaald worden, om te voorkomen dat ze nog verder in de gevarenzone komen. Die wens sprak een meerderheid van de Provinciale Staten van Utrecht gisteravond uit, op initiatief van de Partij voor de Dieren. Het gaat niet goed met de haas en het konijn in Nederland. De populatiegrootte v...

Bijdragen Moties Vragen Nieuws
Bijdragen Moties Vragen Nieuws