Hiltje Keller


Lijst­trekker en huidig frac­tie­voor­zitter

Naast fractievoorzitter in de Staten van Utrecht is Hiltje sinds 2010 een periode bestuurslid van de Afdeling Utrecht geweest.

Hiltje wil zich met name inzetten om meer mededogen, voor zowel mens als dier, in de politiek te brengen. In het bijzonder zet zij zich in tegen de jacht. In de provincie Utrecht worden jaarlijks tienduizenden dieren slachtoffer van deze hobby die geen enkel nut kent.

Tijdens de vorige Statenperiode heeft zij als commissielid zitting genomen in de Statencommissie Wonen, Maatschappij en Cultuur. Naast haar werk als Statenlid is Hiltje teamleider Wonen bij Stichting Bartimeus. Hiltje woont in Driebergen.

hiltje.keller@provincie-utrecht.nl / 06-16496443 / @HiltjeKeller

Gerelateerd

Utrechtse première #Powerplant

Zondag 17 maart was de Utrechtse première van #Powerplant, de nieuwe documentaire met Marianne Thieme, waarin de kansen voor een plantaardige samenleving worden onderzocht. Femke Merel van Kooten, Tweede Kamerlid namens de Partij voor de Dieren, en Hiltje Keller, lijsttrekker PvdD Provinciale Staten Utrecht zullen bij deze filmvertoning aanwezig zijn. Het programma start om 15.00 uur (deur open 14...

Bijdragen Moties Vragen Nieuws